čtvrtek 7. března 2013

Pořádný internet konečně i v Chocni

V prvních pěkných březnových dnech jsem dokončil pokrytí města Choceň signálem mojí sítě. Prakticky tam už není místo bez signálu :-). Ve městě je již několik přístupových bodů a ještě několik jich přibude aby pokrytí bylo opravdu stoprocentní. Pokud máte zájem o připojení k internetu budu rád, když se ozvete. Použitá technologie zajišťuje vysokou spolehlivost a nastavený poměr cena / výkon je troufám si říci nejlepší v oblasti. Dostupná je i služba IP telefonie včetně možnosti přenosu čísla od jiného operátora - můžete se podívat přímo na stránky s informacemi o poskytovaných službách v nejen v Chocni - Internet Choceň - Půhy.net - připojení k internetu

Síť je dohledována moderním dohledovým systémem s možností okamžité reakce v případě problému. Jak vypadá odezva na jednu zákaznickou přípojku v Chocni pod zatížením můžete vidět na následujícím grafu. 


Spolehlivost připojení demonstruje následující graf. To není špatné, ne? Servery google jsou za mořem - je tam tedy trochu vyšší odezva.


Odezva na seznam.cz je lepší - v tomto týdnu jsou na grafu jasně zřetelné téměř nedostupné stránky seznam.cz v průběhu kyberútoků na české servery - dvě vysoké špičky na grafu v úterý (Tue) - podrobnosti ke kyberútoku např. článek zde.


Když jsem stavěl jeden z přístupových bodů v Chocni, bylo na březen opravdu pěkně, takže ještě pár fotek na závěr.







Žádné komentáře:

Okomentovat